~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
..................................."Eλλάδος Περιήγησις" με συνταξιδιώτη μας τον Παυσανία "Ταξιδεύοντας στην Πελοπόννησο"
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

"Χαίρε Ω Χαίρε Ελευθερία" Δ. Σολωμός

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Παρασκευή 26 Δεκεμβρίου 2014

Χειμωνιάτικα Χριστούγεννα από σήμερα

 Έχει ο Καιρός γυρίσματα…


Με πτώση της θερμοκρασίας και τοπικές βροχές, αλλάζει από σήμερα  Παρασκευή, το σκηνικό της καλοκαιρίας που επικράτησε το προηγούμενο διάστημα και ιδιαίτερα την ημέρα των Χριστουγέννων. Ο ίδιος καιρός προβλέπεται και για το Σάββατο.  
Ασθενείς βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, το ανατολικό και το νότιο Αιγαίο προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες με μικρή πτώση της θερμοκρασίας ως προς τις μέγιστες τιμές.
Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά και το βράδυ και σε ημιορεινές περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Η ορατότητα θα είναι περιορισμένη τις πρωινές ώρες.
Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι έως ισχυροί και στο υπόλοιπο Αιγαίο νότιοι νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι.
Στην Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και θερμοκρασία από 8 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Στη Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις που το βράδυ θα αυξηθούν. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες, ενώ οι άνεμοι πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία κυμαίνεται από 2 έως 12 βαθμούς Κελσίου.
 
Για αύριο Σάββατο προβλέπονται τις πρωινές ώρες νεφώσεις με βροχές, χιόνια στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας και καταιγίδες κυρίως στις θαλασσιές και παράκτιες περιοχές. Πολύ γρήγορα και από τα δυτικά τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νότια και ανατολικά.Η θερμοκρασία: σε πτώση κυρίως στα κεντρικά και βόρεια.
- από το: http://stokokkino.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου